U bent hier

Team


Julian Overweg Directeur / eigenaar

Insecten horen bij de onderwerpen waar Julian zich het meest mee bezighoudt. Met een speciale opstelling van laken en lamp worden nachtvlinders aangetrokken in eigen tuin of op speciale locaties. Zo werkt hij mee aan nachtvlinderonderzoek in zes natuurgebieden binnen de provincie Overijssel en Gelderland. Daarnaast zet hij zich onder andere in voor projecten van ecologische onderzoeksbureaus waar z'n ervaring ligt bij Huismussen, Gierzwaluwen en Vleermuizen.

Sylvia de Vries Teamlid

Hoewel oorspronkelijk het interessegebied van Sylvia vooral bij vogels lag breidt zich dat steeds verder uit. Tijdens de opleiding tot biologe (MSc Ecology & Evolution) heeft ze onderzoek gedaan naar gedrag van Bonte Vliegenvangers en meegedaan met veldwerk rondom Grauwe Kiekendieven. Tegenwoordig richt ze zich met haar enthousiasme en scherpe kijk ook op insecten (bijvoorbeeld bij de structurele nachtvlinderinventarisaties) en vleermuizen.

Jolynn van Duffelen Teamlid

Wonende in Qatar heeft Jolynn zich ontwikkeld tot dé Nederlandstalige expert van de grote verscheidenheid aan vogels die in het Arabische land te vinden zijn. "Stiekeme" soorten als Steppeklapekster, Roodkop- en Maskerklauwier ontgaan haar niet snel en ook verborgen soorten als de Woestijnoehoe en Lilith's Steenuil weet ze vakkundig te lokaliseren. Goede contacten binnen het vogelwereldje stellen haar in staat snel op de hoogte te zijn van plaatselijke zeldzaamheden.

Robin Gerritsen Teamlid

Van jongs af aan is Robin geïnteresseerd in flora en fauna. Deze belangstelling heeft zich in de loop der jaren verdiept. Zijn speciale interesse gaat uit naar zoogdieren, vogels en vlinders. De zoogdieren staan niet alleen centraal tijdens onder andere de vleermuistochten in Nederland maar ook tijdens reizen naar onder meer Zuid-Afrika speelt deze soortgroep een belangrijke rol. Verder houdt hij zich bezig met watervogelmonitoring en heeft hij jarenlang onderzoek gedaan naar nachtvlinders.